Branding

Branding – virksomhedens DNA

af Sanne Teute | 17. januar 2020

Det er vigtigt at du som virksomhed, får skabt en visuel identitet – et DNA for din virksomhed, som er gennemgående i alle de ting du gør omkring din virksomhed. Det er alt lige fra virksomhedens navn, den skrifttype og farve du vælger til din markedsføring, teksterne du skriver, indretningen i din butik, til de produkter du sælger.

Hvis dine kunder ikke kan genkende virksomhedens identitet, så har de ikke en chance for at vide, at det er dine produkter de ser, og skal købe!

Derfor, få skabt et brand – en DNA, som er en genkendelig visuel identitet for din virksomhed!

Alene kan vi meget, men sammen kan vi ALT

Vi har hver vores kernekompetencer. Jeg er dybt passioneret for at skrive og vejlede, andre er verdensmestre i at være kreative, nogle har fokus på produktudvikling, eller noget helt fjerde.

Du kan have nok så mange virkelig gode idéer til din virksomheds visuelle identitet. Men lad os hurtigt blive enige om, at 2 hoveder tænker bedre end 1. Så få nogle andre øjne på dit brand, nogle øjne som ser det du ikke ser, inden du begynder at markedsføre dig. Du vil helt sikkert kunne få nogle spændende inputs, nye tanker og gode forslag til hvordan du endnu bedre kan vise andre hvem du og din virksomhed er!

Samarbejde

Få dig en eller flere faste samarbejdspartnere

Jeg samarbejder selv med andre selvstændige, som kan give mig inputs til mine idéer og tanker. Det føles SKØNT ikke at være alene om alting, og at kunne skabe noget stort SAMMEN med andre.

Så sent som i går, fik jeg endnu en samarbejdspartner. Det er den søde Henriete Lemonidis fra Create Cph. Hun er vildt dygtig til alt det kreative, som jeg helst holder mig langt væk fra… Så TAK til Henriete, for at kunne være mine kreative øjne, når jeg hjælper virksomheder med at fortælle deres historie!  

Henriete arbejder meget målrettet mod at skabe virksomhedernes identitet. Henriete har firmaet Create Cph, som netop arbejder med at få identiteten i andre virksomheder til at leve. Hun skaber logo, salgsmaterialer og hjemmesider. Hun skaber en funktionel indretning, æstetisk og med en unik spirituel energi. Med andre ord, hun skaber alt det, der viser, hvem du og din virksomhed er… Mens du passer din forretning! Lyder det ikke bare fantastisk?

Samarbejde

Har du råd til at lade være?

Måske du tænker – hey, jeg er en helt ny iværksætter, og har slet ikke råd til at få andres hjælp! Men måske det på den lange bane bliver meget dyrere for dig at lade være? Måske kan du faktisk begynde at tjene mange flere penge, ved at have et brand folk kender, og har lyst til at købe af?

Hvis du er nysgerrig på hvad Henriete og jeg kan gøre for dit brand – din forretningsidentitet, så er du MEGET velkommen til at kontakte os. Du kan skrive direkte til Henriete her. Mig kan du skrive til her.

Vi byder gerne på en kop kaffe (eller te…), mens vi SAMMEN skaber din visuelle identitet, med alt lige fra det kreative look til dine tekster, som du skal bruge til at markedsføre dig med.

Vi glæder os til at skabe DIN virksomheds DNA. 😊

Kærligst,
Sanne

PS. Du er som altid meget velkommen til at skrive en kommentar, eller stille et spørgsmål, direkte her på siden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *