Branding

Branding – virksomhedens DNA

af Sanne Teute | 17. januar 2020

Det er vigtigt at du som virksomhed, får skabt en visuel identitet – et DNA for din virksomhed, som er gennemgående i alle de ting du gør omkring din virksomhed. Det er alt lige fra virksomhedens navn, den skrifttype og farve du vælger til din markedsføring, teksterne du skriver, indretningen i din butik, til de produkter du sælger.

Hvis dine kunder ikke kan genkende virksomhedens identitet, så har de ikke en chance for at vide, at det er dine produkter de ser, og skal købe!

Derfor, få skabt et brand – en DNA, som er en genkendelig visuel identitet for din virksomhed!

Alene kan vi meget, sammen kan vi ALT

Vi har hver vores kernekompetencer. Jeg er dybt passioneret for at skrive og lave administrative opgaver, andre er verdensmestre i at være kreative, have fokus på produktudvikling eller noget helt fjerde.

Du kan have nok så mange virkelig gode idéer til din virksomheds visuelle identitet. Men lad os hurtigt blive enige om, at 2 hoveder tænker bedre end 1. Så få nogle andre øjne på dit brand, nogle øjne som ser det du ikke ser, inden du begynder at markedsføre dig. Du vil helt sikkert kunne få nogle spændende inputs, nye tanker og gode forslag til hvordan du endnu bedre kan vise andre hvem du og din virksomhed er!

Samarbejde

Få dig en eller flere faste samarbejdspartnere

Jeg samarbejder selv med andre selvstændige, som kan give mig inputs til min virksomhed. Det føles skønt ikke at være alene om alting, og at kunne skabe noget stort sammen med andre.

Et samarbejde kan samtidig skabe flere kunder, fordi du kan have nogle kompetencer jeg ikke har og omvendt. Hvis jeg kender en der har brug for dine kompetencer, vil jeg selvfølgelig anbefale dig. Så et samarbejde kan være meget givende på flere parametre.  

Hvis du gerne vil samarbejde med mig, kan du kontakte mig lige her. Jeg vil glæde mig til at udvide mit netværk med nye samarbejdspartnere. 😊

Kærligst,
Sanne

PS. Du er som altid meget velkommen til at skrive en kommentar, eller stille et spørgsmål, direkte her på siden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *