You Got This

COOKIES

Der anvendes cookies på korrekttekst.dk, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, og til at øge værdien af de annoncer, der eventuelt vises på siden.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Når du besøger hjemmesiden, registrerer vi automatisk navnet på din internetudbyder, den seneste hjemmeside du kommer fra, de sider du besøger hos os, samt længden og datoen for dit besøg. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af besøg, login eller ved køb.

Sanne Teute benytter oplysningerne i cookies til at forbedre hjemmesiden, samt at måle trafikken på vores hjemmeside (Google Analytics). Du kan indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


PERSONDATA

Her kan du læse, hvordan vi behandler og opbevarer dine personlige oplysninger.

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter korrekttekst.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

TREDJEPARTER

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tredjeparterne kan omfatte

  • Simplero
  • Zoom
  • Webinarjam
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Google
  • Mailchimp
  • Leadpages
  • Azehosting
  • PayPal

VED BRUG AF KONTAKTFORMULAR

Sanne Teute indsamler dit fornavn og din e-mailadresse for at du kan bruge kontaktformularen på hjemmesiden.

Vi opbevarer dine data hos vores leverandør af onlinesoftware til afsendelse af kontaktformularer.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med vores leverandør.

Du kan altid bede om at få at vide, hvilke af dine oplysninger, vi har liggende, og du kan altid bede om, at vi sletter alle dine oplysninger helt. Skriv til hej@sanneteute.dk, hvis du ønsker det.

VED TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Sanne Teute indsamler dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde dig igen.

Vi opbevarer dine data hos vores leverandør af onlinesoftware til afsendelse af nyhedsbreve.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med vores leverandør.

Afmelder du dig nyhedsbrevet, vil vi stadig opbevare dine oplysninger, da vi skal kunne dokumentere, hvor og hvornår du tilmeldte dig nyhedsbrevet, hvis der skulle opstå tvivl om det.

Du kan altid bede om at få at vide, hvilke af dine oplysninger, vi har liggende, og du kan altid bede om, at vi sletter alle dine oplysninger helt. Skriv til hej@sanneteute.dk, hvis du ønsker det.

VED TILMELDING TIL ONLINE FORLØB

Vi indsamler dit navn og din e-mailadresse for at kunne give dig adgang til det kursus/webinar du har købt.

Vi opbevarer dine data hos vores leverandør af onlinesoftware til afholdelse af online kurser/webinarer.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med vores leverandør.

Du kan altid bede om at få at vide, hvilke af dine oplysninger, vi har liggende, og du kan altid bede om, at vi sletter alle dine oplysninger helt. Skriv til hej@sanneteute.dk, hvis du ønsker det.

VED KURSUSREGISTRERING OG KØB PÅ VORES HJEMMESIDE AF DIGITALE OG/ELLER FYSISKE PRODUKTER

Vi indsamler dit navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse for at kunne fakturere dig og kontakte dig i forbindelse med det kursus, du har tilmeldt dig, og/eller sende dig de bøger, du har købt.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med vores leverandør, som hoster vores hjemmeside.

VED FAKTURERINGSKUNDE

Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt, og sikrer, at vi overholder de rettigheder, du har ifølge persondatalovgivningen, herunder hvor længe data skal opbevares. Der sker en løbende vurdering af risikoen for, at vores databehandling skulle påvirke dine rettigheder negativt.

Når vi behandler persondata om kunder og andre som en del af driften af vores virksomhed, bliver vi betragtet som enten dataansvarlige eller databehandlere. Om det er den ene eller anden, afhænger af den konkrete situation.

Når vi håndterer personoplysninger om eller for dig som kunde, gør vi det for at løse en opgave, som du har bedt os løse for dig. Vi indsamler og behandler de nødvendige og relevante personoplysninger.

Vi gemmer kun de oplysninger, som du selv angiver til os ved indgåelse af samarbejde, hvor der skal fremsendes faktura.

De personoplysninger, som skal oplyses, er udelukkende til brug for, at vi kan levere et tilfredsstillende produkt og dermed en bedre service.

Vi gemmer bl.a. følgende personoplysninger, hvor disse er nødvendige for at udføre den aftalte opgave/service:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Aktivitetslog, så vi har styr på, hvor i processen kunden befinder sig
  • Information om, hvilke systemer kunden benytter, og evt. adgang hertil ved behov

Oplysningerne opbevares i relevante systemer via en databehandleraftale med vores leverandører, hvor disse skal bruges.

Alle faktura vil være tydeligt mærket med betalingsoplysninger og forfaldsdato, som svarer til netto kontant, medmindre andet er oplyst. 

Eventuelle mails med information om kunden, eller fysiske notater indeholdende oplysninger af personlig karakter, slettes/makuleres umiddelbart efter registrering i relevante systemer. Vi opfordrer vores kunder til at sikre en krypteret fremsendelse af personfølsomme oplysninger til os.

Hvis du ønsker, at Sanne Teute skal slette alle informationer omkring dig og din virksomhed, så skriv til hej@sanneteute.dk.

DINE BETALINGSOPLYSNINGER

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med vores leverandører af vores betalingsløsninger på hjemmesiden. Vi har ikke selv adgang til at se dine kortoplysninger. Alle priser er i danske kroner.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Kontakt os gerne på hej@sanneteute.dk, hvis du ønsker mere information og dokumentation vedrørende ovenstående, eller hvis du har andre spørgsmål om, hvordan Sanne Teute behandler dine personlige oplysninger.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@sanneteute.dk. Enhver tvist mellem Sanne Teute og køber, løses efter dansk lov. Mener du at vi behandler dine oplysninger i strid med persondataforordningen, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.


HANDELSBETINGELSER

DIGITALE PRODUKTER

Ved online kurser, webinarer og øvrige digitale produkter er der tale om levering af digitalt indhold, der som oftest leveres umiddelbart efter tilmelding. Det er derfor ikke muligt at afbestille online kurser, webinarer og øvrige digitale produkter, og der er derfor ingen retur- og/eller fortrydelsesret.

Ved køb af digitale produkter, sker leveringen som oftest i løbet af få minutter efter købet er gået igennem via mail. Men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Ikke alle digitale produkter modtages lige efter en betaling, men frigives først på en specifik dato. I så fald noteres dette på salgssiden.

FYSISKE FORLØB

Fysiske kurser, uddannelse, 1:1 sessioner og/eller workshops kan ved afbud op til 4 uger før start, refunderes til den fulde pris. Ved afbud mellem 2 og 4 uger før start, refunderes 50 % af prisen. Ved afbud med under 2 uger til start, refunderes prisen ikke.

Aflysning/flytning: Sanne Teute forbeholder sig ret til at ændre i programmet, herunder aflyse eller flytte forløb. Tilmeldte kursister orienteres med det samme. Ved aflysning refunderes den fulde pris. Ved flytning refunderes prisen, medmindre kursisten ønsker at deltage i forløbet på den nye dato.

Flytning (kursist): Hvis du bliver forhindret, kan du altid – uden beregning – sende en kollega/ven af sted på forløbet i stedet.

ABONNEMENT (ONLINE KLUB/MEDLEMSKAB)

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering/faktura for trækningen tilsendes per mail.

Du modtager en mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til hej@sanneteute.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kort abonnementet trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver kvittering/faktura.

ABONNEMENT MED BINDINGSPERIODE

Hvis du har tilmeldt dig et abonnement med en bindingsperiode på et antal måneder, er du forpligtet til at betale abonnementet i de tilmeldte måneder. En løbende aftale kan opsiges efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Hvis du er tilmeldt et abonnement med 6 måneders bindingsperiode, kan du således ikke melde dig ud, før du har betalt 6 rater.

BETALING

Medmindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb kan foregå i ratebetalinger. I så fald noteres det på salgssiden.

Ved tilmelding af et forløb, binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i rater. Husk derfor at læse beskrivelsen af forløbet godt igennem, så du er sikker på, at du har lyst til at købe det. Du får det, der står i beskrivelsen og der er ingen retur- og eller fortrydelsesret. Hvis du kan mærke at beskrivelsen på forløbet passer til dig, så vil jeg glæde mig til at sælge dig min viden. Hvis du har spørgsmål til et produkt, så er du meget velkommen til at skrive til Sanne Teute på hej@sanneteute.dk, før dit køb.

Hvis du bruger Paypal som betalingsform, kan du tilknytte et betalingskort til din Paypal-konto. Dermed kan raterne trækkes automatisk, og du kan slappe af. Hvis du ikke tilknytter et betalingskort til din Paypal-konto, skal du selv huske at betale hver rate manuelt.

RATEBETALINGER (KURSUS BETALT I RATER)

Vær opmærksom på at et abonnement og en ratebetaling ikke er det samme. Abonnement er en online klub med nyt månedligt tema (her er det muligt at stoppe betalingen øjeblikkeligt uden binding). Ratebetaling er et online kursus, hvor betalingen er delt op i rater (her er det ikke muligt at stoppe en betaling). Ved tilmelding binder du dig til at betale alle rater, og hvis raterne udebliver, overgives sagen til inkasso efter virksomhedens procedure.

VED UDEBLIVELSE AF BETALING SKER FØLGENDE PROCEDURE

  1. Venlig påmindelse via mail (sendes til samme mail som det digitale produkt og/eller fysiske forløb er købt med). Der pålægges ikke gebyr på denne påmindelse. Adgang til produktet/forløbet lukkes dog midlertidigt.
  2. 1 uge efter overskreden betaling: rykker nr. 1 + rykkergebyr på kr. 100.
  3. 2 uger efter overskreden betaling: rykker nr. 2 + rykkergebyr på kr. 100 (du skylder nu kr. 200 i rykkergebyr).

Der tilskrives endvidere morarenter fra og med 10 dage efter forfaldsdatoen svarende til Nationalbankens officielle udlånsrente. Såfremt det skyldige beløb ikke betales senest 10 dage fra datoen for 2. rykkerskrivelse, vil fordringen uden yderligere varsel blive overdraget til inkasso.

Der vil blive pålagt inkassogebyr på kr. 100, og derudover inddrivelsesomkostninger ved inkassoskridt hos en intern inkassoafdeling, eksternt inkassobureau eller advokat.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til produkter, digitale som fysiske, er beskyttet af copyright, og tilhører Sanne Teute. Enhver form for kopiering og/eller videregivelse af indholdet er ulovligt.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Sanne Teute. Såfremt denne bestemmelse overtrædes, er Sanne Teute berettiget til en bod fra overtræderen. Der vil for hver påbegyndt måned blive beregnet en ny bod, såfremt bestemmelsen fortsat overtrædes.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Der tages forbehold for fejl, mangler, udeladelser og ændringer. Det understreges, at alle oplysninger på korrekttekst.dk er ment som inspiration til erhvervsdrivende samt privatpersoner, og ikke kan sidestilles med konkret rådgivning udført af fagpersonaler, ej heller erstatte faglig rådgivning eller behandling. Sanne Teute kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte skader og/eller gener, som følge af de produkter/ydelser der anbefales.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Sanne Teute forbeholder sig ret til at ændre, opdatere og forny de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om hvorvidt der er sket ændringer.  

Siden er opdateret d. 12-01-2020.


UDGIVER         

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Sanne Teute
Blåbærhaven 16
2670 Greve
CVR 40576460
Telefon 26249054
Mail hej@sanneteute.dk