Tekst

Din digitale kommunikation

af Sanne Teute | 24. november 2019 

Hvordan kommunikerer du digitalt? Det er ingen hemmelighed, at mange mennesker i dag søger information på nettet. Alle disse mennesker kan blive dine kunder! Det kræver at du vækker deres interesse, og opfylder deres behov. Derfor er det SÅ vigtigt, at du kommunikerer med dine potentielle kunder digitalt, hvor du viser dem hvem du er, og hvad du og din virksomhed kan.

Du skal overbevise dine kunder om, at det er dig de skal vælge! Det gør du ved at bruge det rette sprog, og de rette digitale platforme. Du skal samtidig være kortfattet og præcis, for at opnå dine kunders fulde opmærksomhed. Husk på, din kommunikation er kun god, hvis dine kunder forstår dit budskab! 

Din virksomheds digitale kommunikation

Det er vigtigt, at du markedsfører din virksomhed gennem digitale platforme. Det er her dine kunder finder dig, og gerne skal få lyst til at købe dine ydelser eller produkter. Som mentor kan jeg lære dig at udvikle indhold, der er tilpasset digitale platforme.

Jeg kan også vejlede og rådgive dig om din hjemmeside, så dit webdesign og dine tekster fremstår tydelige i forhold til dine kunders behov. Det gælder om at have en overskuelig hjemmeside, hvor dine kunder nemt finder det indhold de søger. Kunderne skal også nemt kunne kontakte dig. Det kan du opnå, ved at indføre flere call-to-action knapper på din hjemmeside.

Hvilken digital platform skal du vælge?

Der er mange digitale platforme, som kan være gode for dig, når du skal vise dine kunder hvem du er.

Du kan have en hjemmeside, hvor du med både faglighed og personlighed viser hvad du, dit brand og din virksomhed står for. Din hjemmeside kan du samtidig bruge til at markedsføre dig selv med, på andre digitale platforme. Du kan bruge din hjemmeside til at have gode landingssider, når du gerne vil sælge et produkt. En hjemmeside er bestemt en rigtig god platform, som jeg vil anbefale de fleste virksomheder.

Du kan også bruge forskellige sociale medier. På de sociale medier kan du med korte og præcise opslag, give dine kunder et hurtigt overblik om hvem du er, hvad du kan hjælpe dem med, og hvorfor de skal vælge dig. Hvilket socialt medie du skal prioritere at bruge dine ressourcer på, vil jeg gerne vejlede dig om. Har du brug for hjælp til at skrive tekster til dine sociale medier, kan jeg som tekstforfatter hjælpe dig.

Brug en mentor

Ved at bruge en mentor, kan du få kortlagt hvordan du tilpasser og optimerer din digitale kommunikation. Som mentor vejleder og rådgiver jeg dig i, hvilken platform der passer til din virksomhed. Jeg hjælper dig også med hvordan du skal bruge de platforme, der passer bedst til dig og dit brand.

Jeg gennemgår dine digitale platforme med dig, og fortæller dig hvor og hvordan du kan forbedre dem. Alt sammen, så du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed, og skabe vækst!

Tak fordi du læste med. 

Kærligst, 
Sanne 

PS: Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive en kommentar, eller stille et spørgsmål, direkte her på siden.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *