Tekst

Din digitale kommunikation

af Sanne Teute | 24. november 2019 

Det er ingen hemmelighed, at mange mennesker i dag søger information på nettet. Alle disse mennesker kan blive dine kunder! Det kræver at du vækker deres interesse, og opfylder deres behov. Derfor er det SÅ vigtigt, at du kommunikerer med dine potentielle kunder digitalt, hvor du viser dem hvem du er, og hvad du og din virksomhed kan.

Du skal overbevise dine kunder om, at det er dig de skal vælge! Det gør du ved at bruge et korrekt sprog, og de rigtige digitale platforme. Du skal samtidig være kortfattet og præcis, for at opnå dine kunders fulde opmærksomhed. Husk på, din kommunikation er kun god, hvis dine kunder forstår dit budskab! 

Din virksomheds digitale kommunikation

Det er vigtigt, at du markedsfører din virksomhed gennem digitale platforme. Det er her dine kunder finder dig, og gerne skal få lyst til at købe dine ydelser eller produkter. Som tekstforfatter kan jeg lære dig at udvikle indhold, der er tilpasset digitale platforme.

Jeg vejleder dig også om din hjemmeside, så dit webdesign og dine tekster fremstår tydelige i forhold til dine kunders behov. Det gælder om at have en overskuelig hjemmeside, hvor dine kunder nemt finder det indhold de søger. Kunderne skal også nemt kunne kontakte dig. Det kan du opnå, ved at indføre flere call-to-action knapper på din hjemmeside.

Hvilken digital platform skal du vælge?

Der er mange digitale platforme, som kan være gode for dig, når du skal vise dine kunder hvem du er.

Du kan have en hjemmeside, hvor du med både faglighed og personlighed viser hvad du, dit brand og din virksomhed står for. Din hjemmeside kan du samtidig bruge til at markedsføre dig selv med, på andre digitale platforme. Du kan bruge din hjemmeside til at have gode landingssider, når du gerne vil sælge et produkt. En hjemmeside er bestemt en rigtig god platform, som jeg vil anbefale de fleste virksomheder.

Du kan også bruge forskellige sociale medier. På de sociale medier kan du med korte og præcise opslag, give dine kunder et hurtigt overblik om hvem du er, hvad du kan hjælpe dem med, og hvorfor de skal vælge dig. Hvilket socialt medie du skal prioritere at bruge dine ressourcer på, kan jeg vejlede dig om. 

Skab vækst med en tekstforfatter

Som tekstforfatter gennemgår jeg gerne alle dine digitale platforme med dig, og fortæller dig hvor og hvordan du kan forbedre dem. Alt sammen, så du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed, og skabe vækst! 

Har du brug for hjælp til at skrive tekster til dine sociale medier eller til din hjemmeside, kan jeg selvfølgelig også hjælpe med det. Tak fordi du læste med. 

Kærligst, 
Sanne 

PS: Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive en kommentar, eller stille et spørgsmål, direkte her på siden.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *