Computer

Hvorfor bruge en tekstforfatter

af Sanne Teute | 29. november 2019 

Hvis du gerne vil skabe resultater, og have en virksomhed der vækster, er det altafgørende at have en hjemmeside, der sælger! For at din hjemmeside sælger, skal dine tekster tale til dine kunder. Du skal inspirere dine kunder, så de føler et behov for at købe dine produkter! 

Din hjemmeside skal samtidig være nem at finde rundt i, og der skal være masser af call-to-action-knapper, så dine kunder nemt kan kontakte dig. 

Skal din hjemmeside tilpasses? Så kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig her!

Professionelle og unikke tekster

Det er vigtigt, at du fremstår professionel og unik. Der er så mange virksomheder på nettet i dag. Så når kunderne skal vælge hvilken virksomhed de skal købe fra, kigger de sig gerne grundigt omkring.

Når de lander på din hjemmeside, er det derfor ekstra vigtigt, at de allerede på første side erfarer, hvilke produkter de kan købe af dig, hvorfor de skal vælge dig frem for en anden, og hvad de får ud af at købe produkterne af dig!

Som din tekstforfatter, sikrer jeg dig professionelle og unikke tekster til din hjemmeside, som dine kunder vil kunne mærke. Teksterne vil være skrevet, så kunden føler de kender både dig og din faglige ekspertise. Jeg får et behov frem i dine tekster, så kunderne vil tænke på dig, næste gang de skal købe et produkt du sælger. Kort sagt, jeg skriver tekster der vækster! 

Shopping

Betalende kunder

Der er mange faktorer der spiller ind, når en potentiel kunde skal blive til en betalende kunde. Men det vigtigste for at en kunde vælger at købe dine produkter, er at dine tekster vækker et behov hos kunden!

Hvis dine tekster fanger din kunde positivt, er der stor chance for at kunden vil købe dine produkter. Derfor skal du altid prioritere, at få skrevet ordentlige tekster til din hjemmeside.

Hvis du synes det er svært at få skrevet tekster til din hjemmeside, eller bare mangler tid til at få dem skrevet, kan du vælge at bruge en professionel tekstforfatter. Når du bruger mig som din tekstforfatter, sikrer du dig en tekst der er søgemaskineoptimeret (SEO), og som er skrevet med både faglighed og personlighed.

Markedsføring på sociale medier

For at få nye kunder til at besøge din hjemmeside, skal kunderne vide at du findes! Du skal derfor sørge for at være synlig for din kunde. Det kan du være ved at lave markedsføring på sociale medier. Jo mere synlig du er, jo større chance er der for at flere potentielle kunder kender dig, og får lyst til at besøge din hjemmeside. Derfor er det yderst vigtigt, at du løbende poster faglige og relevante opslag på dine sociale medier.

Jeg kan hjælpe dig med optimering af din synlighed, ved at skrive opslag til dine sociale medier. På den måde vil flere kunder lære dig og din virksomhed at kende. Jeg kan også hjælpe dig med at like og kommentere på de sociale medier, på dine vegne. Det skaber yderligere synlighed, og viser masser af personlighed, at du har tid til dine kunder.

Gå ikke glip af mine 9 tips til optimering af din online kommunikation!

Korrektur, gennemlæsning og forståelse af tekster

Når du gennemlæser dine egne tekster, ser du det du synes du har skrevet. Vores hjerne fungerer sådan, at vi ser det vi tænker. Det er sådan set meget smart. Men hvis du gerne vil have en professionel tekst, der fremstår fejlfri og skarp, kan det godt betale sig at få nogle andre øjne på teksten.

Som korrekturlæser for dig, læser jeg dine tekster igennem, og retter dem til, så de både fremstår fejlfrit, skarpt og med fuld forståelse. Hvis jeg er i tvivl om forståelsen, tager jeg selvfølgelig en dialog med dig, så vi får forståelsen helt på plads. At have mine øjne på dine tekster inden de bliver uploadet på dine digitale platforme, er en rigtig stor fordel for dig. Du vil fremstå professionel med fejlfri tekster, og dine kunder vil kunne forstå dit budskab.

Logo

Er du klar til at skabe resultater med dine tekster? Kontakt mig lige her.

Kærligst, 
Sanne

PS. Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive en kommentar, eller stille et spørgsmål, direkte her på siden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *